Ørneredet

Orn Hytta Sett Fra Siden Av
  • 1 dobbeltsenger
  • 6 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2020-01-30

Ørneredet vender lengst øst og troner høyt 10 meter over bakken og rik på sol mesteparten av dagen, med fantastisk utsikt mot Løvøya og Horten. Hund (husdyr) ikke tillatt.


Orn Utsikt Sett Fra Hems
Orn Utsikt Sett Fra Hems

Ørneredet er bygget i hellende terreng med spennende nærområde. Flott utsikt over midtre Oslofjord og omkringliggende land. Adkomst gjennom urskogpreget skog. Et samspill mellom Veggeskogens artsrike skog og den flotte utsikten.

Differensiert pris på ukedager og helger.

Hverdager og søndager er priset lavere, bortsett fra jul og påske og dager før rød dag.

Du disponerer din Tretopphytte fra kl. 16.00 ankomstdagen til kl. 13.00 avreisedagen.

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer. I tillegg er det plass til inntil 2 personer på hjørnebrisk ved spisebordet.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 8 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid. Er dere 9 personer må dere ta med sovepose eller dyne/pute + tallerken, glass, kopp etc til siste mann.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.