Vilkår og betingelser

Her er retningslinjer i forbindelse med bestilling av våre hytter og tjenester:


Ved å krysse av på Vilkår og betingelser i vår online bestillingskalender, godkjenner du følgende:

  • Det er dessverre ikke mulig å reservere hytte, kun bestille  på ønsket ledig dato
  • Den som bestiller oppholdet må være over 25 år og er ansvarlig for hytta og området rundt under oppholdet

Nøkler og vei beskrivelse

Etter bestilling vil du motta et vedlegg på e-post med informasjon, vei beskrivelse og hvor du sjekker inn. Under fanene Våre hytter og Kontakt oss vil du finne nedlastbare kart som viser vei til hver enkelt hytte.

Adkomst til hyttene vinterstid

Veiene inn til hyttene driftes privat, og vi forsøker å holde veiene kjørbare i all slags vær, men ikke nødvendigvis til alle døgnets tider. Brøyting og strøing skjer primært i perioden kl 13.00 - 16.00. 

Med 4-hjulsdrevne biler skal det stort sett alltid være greit å kjøre inn og ut fra hyttene, selv under vanskelige værforhold. Med 2-hjulsdrevne biler kan det til tider være problemer utenom de oppsatte tidene for brøyting og strøing. Hvis man er usikker på når man ønsker å forlate området, eller føler seg utrygg på glatte og smale veier, anbefaler vi parkering på parkeringsplassen nede ved gården. Tretopphytter Oslofjord AS kan ikke ta ansvar for biler som kjører seg fast utenom våre oppsatte tider for brøyting og strøing.

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk fra kl. 16.00 ankomstdag, og utsjekk før kl. 13.00 avreisedag. Om du vet at du kommer senere enn kl. 16.00 eller vil forlate hytta tidligere enn kl. 13, så ønsker vi tilbakemelding på telefon 99 09 30 30.

Opphold i hytta og rengjøring

Gjester plikter å lese og følge bruksreglene som er satt opp for hytta og området rundt. Disse vil ligge i hytta. Gjestene må forlate hytta og området rundt i den stand den var ved ankomst. Utstyr for vask finner du i hytta. Det er mulig å bestille vask for kr. 390,-. Vask bestilles ved bestilling, eller som etterbestilling på epost senest to uker før ankomst. I bestillingssystemet er dette et tilvalg på hytta som du kan velge selv.

Dette er inkludert i leieprisene:

Strøm og gassforbruk, dyner og puter for inntil 8 personer, kubbelys og t-lys, servise for 8 personer, kjeler og stekepanne, toalettpapir, tørkepapir, oppvaskmiddel, kluter, ved og utstyr til bålpanne og vedovn, fuglefrø

Dette er ikke inkludert og kan bestilles: 

  • Vask av hytte etter avreise, kr 395,- 
  • Sengetøy og håndklær, kr 135,- pr. person
  • Dyne og pute utover 8 personer (max 9 personer på en hytte), kr 135,-
  • Mat ved ankomst eller frokost neste dag. Se egen side for mat tilbud.

VIKTIG VEDR RENHOLD:
Ved valg av hytte uten renhold etter avreise, plikter dere å forlate hytta i samme stand som ved ankomst. Skulle det ved ettersyn etter avreise vise seg at hytta må rengjøres av oss, vil vi etterfakturere et sted mellom 390,- og 990,- etter som hvor mye arbeid som gjenstår for oss. Leid sengetøy tas av og legges sammen med hånklær på badet eller ved utgangsdøren.

Støvsuging er ikke nødvendig, da den brukes kun når aggregatet står på mellom avreise og ny ankomst. De som ikke har betalt for renhold feier gulvet og rister tepper og pledd godt på verandaen.

Ved valg av hytte med betalt renhold, plikter dere å vaske opp alt service, tørke av kjøkkenbenk og ovn og ta av eventuelt leid sengetøy og legge dette sammen med brukte håndklær på badet eller ved utgangsdøren.

Skulle det ved ettersyn etter avreise vise seg at oppvask ikke er tatt og/eller at komfyr er frareist i skitten tilstand, vil vi etterfakturere et sted mellom 190,- og 590,- etter som hvor mye arbeid som gjenstår for oss.

All søppel tas med ved avreise og kildesorteres ved søppelcontainere på venstre side, halveis langs grusveien (Veggeveien), før man kommer ut på den asfalterte hovedveien.

Avbestilling/kansellering 

  • Ved avbestilling eller flytting til annen dato/hytte mer enn 30 dager før ankomst refunderes innbetalt beløp, minus administrasjonsgebyr på kr 590,- 
  • Ved endring i booking fra 30 til 14 dager før ankomst refunderes 50% minus administrasjonsgebyr på kr 590,-. Endring senere enn 14 dager før ankomst belastes fullt.

Om du må avbestille pga. sykdom, anbefaler vi å sjekke om din reiseforsikring dekker dette. 

Ved sterk vind/storm kan vi måtte kansellere oppholdet. Vi har retningslinjer som vi følger i forhold til hvor mye vind som er forsvarlig å overnatte i. Dette inntreffer veldig sjelden. Ved kansellering fra vår side på grunn av ekstreme værmeldinger, vil gjestene kunne velge mellom å få et nytt opphold i hytta ved en senere anledning eller hele beløpet tilbakebetalt.

Bestilling via e-post

Skulle du av en eller annen grunn ikke ønske å bestille via vår onine-bestilling, kan du sende oss en e-post med ønsket dato. Alle manuelle bestillinger belastes ekstra med 390,- i administrasjonsgebyr. Ønsket dato kan være utsolgt før vi rekker å besvare din forespørsel. Vi anbefaler derfor alle å bestillee via vår online bestillingskalender som du finner under siden for hver hytte.

Solnedgang over Oslo Fjorden