Våkeredet

Toppbilde Drone Sept 3756X1616 A
  • 1 dobbeltsenger
  • 6 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2020-01-30

Våkeredet har en flott beliggenhet med mye sol både morgen og ettermiddag/kveld. Ligger mot øst og har god utsikt ned til Falkensten og Løvøya. Hund (husdyr) ikke tillatt.


Soverom Med Utsikt Staende
Soverom Med Utsikt Staende

Dette er hytta for de som liker litt ekstra høyde, hele 10 meter over bakkenivå. Høyden gir gode solforhold både morgen og ettermiddag/kveld. Fra verandaen er det en fantastisk utsikt mot Oslofjorden og Horten. Denne hytta har også stor veranda.

Differensiert pris på ukedager og helger.

Hverdager og søndager er priset lavere, bortsett fra jul og påske og dager før rød dag.

Du disponerer din Tretopphytte fra kl. 16.00 ankomstdagen til kl. 13.00 avreisedagen.

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer. I tillegg er det plass til inntil 2 personer på hjørnebrisk ved spisebordet.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 8 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid. Er dere 9 personer må dere ta med sovepose eller dyne/pute + tallerken, glass, kopp etc til siste mann.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Plantegning Hovedetg
Plantegning Hovedetg
Plantegnng Hems
Plantegnng Hems