Ugleredet

Kristin Topp Ugleredet Drone 3756X1616
  • 1 dobbeltsenger
  • 6 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2020-02-02

Ugleredet ligger få meter fra Veggefjellstupet og nesten 100 meter rett ned til fjorden. Hund (husdyr) ikke tillatt.


Soloppgang Sett Fra Ugleredet
Soloppgang Sett Fra Ugleredet

Ugleredet har adkomst via bro fra bakenforliggende platå og er således den eneste av hyttene som har adkomstmulighet med enkel rullestol eller barnevogn. Selve hytta ligger som de andre, 8 meter over bakken, og få meter fra Veggefjellstupet, hvor du ser fjorden 100 meter rett ned.

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer. I tillegg er det plass til inntil 2 personer på hjørnebrisk ved spisebordet.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 8 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid. Er dere 9 personer må dere ta med sovepose eller dyne/pute + tallerken, glass, kopp etc til siste mann.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hems Jw
Plantegning Hems Jw
Ugleredet Velkommen Skilt
Ugleredet Velkommen Skilt