Haukeredet

Kb Haukeredet Drone Natt
  • 1 dobbeltsenger
  • 5 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2022-01-31

Hund er tillatt på Haukeredet, som har godt med dag- og kveldssol. Hytta har stor veranda, som går rundt store deler av hytta og Mistelteinen vokser tett i trærne rundt.


Bestill Haukeredet

From the patio you will be amazed by the breath-taking view of the Oslo Fjord with its busy shipping traffic, and the woodland (rich with mistletoe, birds and squirrels.) To this cabin you can bring your pet.

Hauk Skumringstime
Hauk Skumringstime

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 7 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hems Jw
Plantegning Hems Jw
Haukeredet Velkommen Skilt
Haukeredet Velkommen Skilt