Haukeredet

Kb Haukeredet Drone Natt
  • 1 dobbeltsenger
  • 6 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2020-02-03

Haukeredet er hytta med den største verandaen, som går rundt nesten hele hytta og mistelteinene vokser tett i trærne rundt. Hund tillatt


Hauk Skumringstime
Hauk Skumringstime

Dette er hytta for de som elsker misteltein. Fra verandaen er det misteltein på alle sider. Denne hytta har også den største verandaen og er like bred på to motsatte sider og har to sittegrupper. Fra verandaen har du en fantastisk utsikt over den urgamle skogen og mesteparten av sentrale Oslofjord eller Breiangen.

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer. I tillegg er det plass til inntil 2 personer på hjørnebrisk ved spisebordet.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 8 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid. Er dere 9 personer må dere ta med sovepose eller dyne/pute + tallerken, glass, kopp etc til siste mann.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hovedetg Jw
Plantegning Hems Jw
Plantegning Hems Jw
Haukeredet Velkommen Skilt
Haukeredet Velkommen Skilt