Falkeredet

Falkeredet 3576X1616
  • 1 dobbeltsenger
  • 6 ekstra senger
  • Biotoalett
  • Dusj
2019-10-27

Falkeredet ligger mest vest med sen aftensol og til tider en spetakulær solnedgang. Hund tillatt.


Falkeredet Utsikt Fra Terrassen Med Balpanne I Front
Falkeredet Utsikt Fra Terrassen Med Balpanne I Front

Falkeredet har adkomst gjennom skogens største konsentrasjon av flotte barlindtrær og ligger lengst vest. Her har du utsikt over Frebergsvika, mot Holmestrandfjorden, og til innløpet av Drammensfjorden i nord. Noe sen morgensol, men en desto flottere aftensol og til tider en spektakulær solnedgang over horisonten med fjorden i mellom.

Informasjon om hyttene våre

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (160x200). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer. I tillegg er det plass til inntil 2 personer på hjørnebrisk ved spisebordet.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 8 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid. Er dere 9 personer må dere ta med sovepose eller dyne/pute + tallerken, glass, kopp etc til siste mann.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Plantegning Hovedetg Jw Falkeredet
Plantegning Hovedetg Jw Falkeredet
Plantegning Hems Jw
Plantegning Hems Jw
Falkeredet Velkommen Skilt
Falkeredet Velkommen Skilt