Generelt om hyttene

Alle hyttene er identiske og vinterisolerte med vedfyring som varmekilde.

 

 Det som skiller hyttene, er hvilken retning du ser Oslofjorden fra. Hver hytte inneholder oppholdsrom med spisebord og kjøkken, soverom med dobbeltseng (2 madrasser, hver 90x200 cm, i ramme) og baderom med dusj og biodo. Fra oppholdsrommet går det en trapp opp til hemsen med 5 gode gulvmadrasser (80x200 cm), panorama vinduer ut mot fjorden og store takvinduer. Totalt 7 sengeplasser med dyner og puter til alle. Sengetøy som laken, dyne- og putetrekk tar dere med selv eller bestiller komplett pakke med sengetøy og håndkle når du bestiller opphold.

 

Kjøkkenet er utstyrt med et 60 liters kjøleskap (uten frys) og 4-platers gasskomfyr og stekeovn.

 

Av utstyr er det service med store og små tallerkener, bestikk, kaffekopper, vannglass og vinglass.

Liten og mellomstor kjele, stekepanne og wokpanne. Videre er det kjøkkenkniver, oppbevaringsbokser, aluminiumsfolie, bakepapir og plastfolie + diverse standard kjøkkenredskap.

 

Det er en liten manuell kaffetrakter og presskanne på hver hytte.

 

Det er ikke strøm til elektriske kjøkkenapparater, PC eller andre "dippedutter", kun 12v strømforsyning for lamper på soverom, stue, bad og kjøkken. Det er USB kontakt på soverommet for lading av mobiltelefoner.

På terrassen er det benker og bord og en koselig bålpanne. Ved til oppfyring inne og ute finnes i vedboden.

Renhold kan bestilles samtidig med oppholdet eller i etterkant. Bestilt renhold inkluderer ikke oppvask, komfyr-vask og søppelhåndtering. Ønsker dere å gjøre hytta ren selv, er det utstyr for det.