Falkeredet ligger lengst vest med sen aftensol og til tider en spektakulær solnedgang med utsikt innover Holmestandsfjorden.

Husdyr er tillatt.

Fasiliteter

7
Tilladt
1 Dobbeltseng
5 Enkeltsenger
Biotoalett
Dusj
Strøm 12V
Kjøleskap
Komfyr
Åpen ild
Utsikt
Presskanne for kaffe
Kniv, gaffel, skje
Parkering
Solnedgang

Beliggenhet

Postadressen er Veggeveien 19, 3180 Nykirke.
GPS koordinator: N59°26'30.488E10°24'01.226

 

Viktig informasjon om kjøring med bil fra og til hyttene:

Hyttene ligger i et LNF område, med restriksjoner om bruk av motoriserte kjøretøy i utmark og med hastighets begrensning på henholdsvis 20 og 15 km/t

Det er tillatt å kjøre inn i skogen til hytta ved ankomst og retur ved avreise, inntil to biler pr hytte. Øvrige biler samt besøkende av de som overnatter, parkere på biloppstillingsplass ved gårdstun.

Ankomst på hyttene er fra kl 14 og senere og avreise før kl 11 på avreisedagen.

Praktisk informasjon

Alle hyttene går over 2 plan, hvor nedre plan inneholder kombinert stue/kjøkken/spiseplass, separat dusj/biotoalett og et soverom med dobbeltseng (2 madrasser i ramme, hver madrass er 90x200 cm). Doble skyvedører i glass ut mot stor terrasse gir mye lys og flott panoramautsikt. På terrassen finner du håndlagde bord og benker.

Fra stuen går det en smal trapp opp til øvre plan med 5 gode gulvmadrasser (80x200) og 2 store skråtakvinduer.

Adkomst til hyttene er via en lang og sikret trapp fra bakkenivå, som svinger seg opp til toppen av trekronene. En hytte (Ugleredet) har bro fra nærliggende kolle, som adkomst, og kan benyttes av de med barnevogn eller enkel rullestol.

Hver hytte er utstyrt med dyne og pute til 7 personer og kjøkkenet er utstyrt med det du trenger for enkle måltider og bestikk/tallerkener og glass må vaskes for hånd mellom hvert måltid.

Hytta er vedfyrt og godt isolert.

Det er innlagt vann, gasskomfyr og lite kjøleskap.

Falkeredet

Veggeveien 84, 3180 Nykirke