Frokostkurv

Tilvalgsmeny

Vi kan vaske hytta etter avreise, levere sengetøy og mat direkte til hytta. Se våre alternativer nedenfor.


Kanskje ønsker du å komme til en ferdig koldanretning som passer utmerket som "ankomst" mat etter en lang arbeidsdag eller som en enklere middag.

Eller kanskje ønsker du å slippe å lage frokost og ønsker den levert av oss.

Du synes kanskje det blir mye bagasje å ta med eget sengetøy og ønsker å leie det av oss.

I tillegg synes du det er greit å reise hjem igjen uten å gjøre alt for mye rent selv.

Alt dette kan du velge under tilvalgs menyen etter at du har bestemt deg for hytte og dato på onlinebestillingen.

Skulle du ha glemt å bestille dette når du bestiller hytte, så kan du sende meg en epost og bestille i ettertid og senest 3 dager før ankomst. Det tilkommer et manuelt bestillings gebyr ved alle etterbestillinger. Spør om størrelsen på gebyret når du skriver til oss.

All mat blir levert porsjonsvis i engangsemballasje med lokk og står klar på hytta ved ankomst. Serveringsfat finnes på hytta. Minimums bestilling 2 personer.

Frokost består av 3 skiver vanlig Norvegia ost, 2 skiver skinke, 2 skiver salami, agurk, tomat, paprika, smør, 2 rundstykker (grovt og fint), litt kjeks og 1/2 liter juice + et lite glass med syltetøy.
Inneholder: Hvetemel, rug, bygg, havre, melk, egg, sennepsfrø, sesamfrø, soyalecitin.


Koldanretning består av grillet kald kyllinglår, roastbeef, Stranda skinke, morrpølse, Brie, potetsalat, eggerøre, salat, litt assortert kjeks, et rundstykke, smørpakning og et lite glass fiken syltetøy.
Inneholder: Hvetemel, rug, bygg, havre, melk, egg, sennepsfrø, sesamfrø, soyalecitin.


Rengjøring: Ønsker du å forlate hytta uten å gjøre den klar til neste gjest, kan vi delvis ta jobben for deg. Ved å bestille rengjøring samtidig med hyttebestillingen, rekker det at du tar oppvasken, vasker av kjøkkenbenk og komfyr ut- og innvendig. Vi vil vaske og feie gulv, bad, riste tepper og pledd og gjøre det pent igjen til neste gjest.


Sengetøy: Vi kan levere sengetøy bestående av dynetrekk, putevar, laken og 1 stort håndkle. Vi legger dette klart på en av hyllene på soverommet i 1.etasje. Oppredning er ikke inkludert. Ved avreise tar du av sengetøyet og legger det på badet.