Kb Haukeredet Drone 3756X1616

Gavekort

Gavekort med en natts overnatting i Tretopphytte er den perfekte gaven for de som ønsker en opplevelse og hos oss er det kort ventetid for å benytte seg av gaven.


Å gi en opplevelsesgave i presang er veldig verdifullt og verdsatt. Alle gavekort inkluderer overnatting 1 døgn for inntil 7 personer, rengjøring etter avreise og administrasjons avgift. Vi selger 2 typer standard gavekort på online; Til bruk på hverdag eller til bruk på røde dager (helg og helligdager)

Pris søndag - torsdag (ekslusiv røde dager og dag før røde dager 3.460 inkl renhold og tilsendt gavebrev med postforsendelse.

Pris fredag og lørdag, røde dager og dag før rød dag 5.460 inkl renhold og tilsendt gavebrev med postforsendelse.

Skulle du ønske å gi et gavekort med en viss verdi, f.eks 4.000,-, vil vi kunne gjøre det manuelt ved at du sender oss en e-post. I tillegg til ønsket gaveverdi kommer det et tillegg på 190,- som inkluderer postsendt gavebrev med porto, omslag og 180g elfenbenfarget papir. Da bestemmer mottakeren selv om man vil benytte det hverdag eler weekend og betaler eventuelt mellomlegg selv, eller inkluderer renhold, sengetøy, frokost eller lignende for beløp som er til overs.

Du kan kjøpe ønsket gavekort nedenfor ved å velge Gavekort helg eller Gavekort ukedag. Du vil motta gavebrevet i posten om 2 - 3 virkedager.

Ønsker du å kjøpe mer enn ett gavebrev, repeterer du prosessen etter å betalt den første.

Gavekort

Bestill gavekort