Kb Haukeredet Drone 3756X1616

Gavekort

Gavekort med en natts overnatting i Tretopphytte er den perfekte gaven for de som ønsker en opplevelse og hos oss er det kort ventetid for å benytte seg av gaven.


Å gi en opplevelsesgave i presang er veldig verdifullt og verdsatt. Du velger selv ønsket sum for ditt gavekort, som mottaker kan bruke på overnatting og tilleggstjenester innen angitt tidsfrist, et sted mellom 1,5 og 2 år fra bestillingsdagen.

Hytteleiepriser 2020

Hverdager: NOK 2.990 (skoleferier NOK 3.990)

Fredager: NOK 3.990 / 4.990

Lørdager: NOK 4.990 og dager før helligdager.

Nyttårsaften: NOK 5.990

Tilleggstjenester (frivillig)

Rengjøring: NOK 495

Sengetøy: NOK 135 pr sett

Frokost: NOK 195

Kaldanretning: NOK 245

FORSENDELSE

Vi sender gavekortet med A-post normalt en virkedag etter bestilling. Det tar normalt to-tre dagers postgang, men for å være sikker anbefaler vi å bestille minst en uke før du må ha gavekortet. Er du sent ute, eller må ha gavekortet på dagen, så send oss en e-post til post@tretopphytter-oslofjord.no, så får du gavekortet tilsendt på e-post i løpet av kort tid.

Gavekortet som sendes i posten er trykt på A4 - 180g elfenbenfarget papir og kommer med farget omslag og hyttebrosjyre. Du fyller selv inn navn til og fra etter å ha mottatt gavekortet. Vi skriver på gavekortkode, verdi og gyldighetsdato og mottaker velger selv hytte og ledig dato innen utløpsfristen.

Gavemottaker kan enkelt betale mellomlegget hvis summen av oppholdet overstiger verdien av gavekortet.

Ønsker du å kjøpe mer enn ett gavebrev, repeterer du prosessen etter å betalt den første.

BRUK AV GAVEKORT

Når du skal bruke et gavekort sjekker du først ledige datoer. Når dere har funnet en ledig dato som passer for dere så bestiller dere oppholdet på vanlig måte. I 2. steg vil dere få mulighet til å legge inn deres gavekort-kode. Trykk så på "Bruk gavekort" som står under der du skriver inn koden. Da vil systemet automatisk legge inn deres registrerte rabatt. NB! Husk å bruke STORE bokstaver når du legger inn gavekortkoden! Har du fler enn ett gavekort du vil benytte så ta kontakt med oss på mail da vi må slå sammen gavekortene til ett gavekort.

Gavekort kan også brukes til å bestille rengjøring, mat og leie av sengetøy m.m.

Gavekort eller restverdi refunderes ikke!


Gavekort

Bestill gavekort