Oksekasting

Bedrifter

Ønsker din bedrift en samling og har behov for flere hytter eller team relaterte aktiviteter, har vi et godt tilbud for dette og samarbeider med Tufte gård.


Vi har et nært og godt samarbeid med Tufte gård, bare få minutter fra hyttene. Ta en nærmere titt på deres hjemmesider https://tuftegard.no/ og ta kontakt med oss pr e-post og vi vil hjelpe dere med alle detaljer og bestillinger av flere hytter og aktiviteter.


Det å samle arbeidskollegaer til en uformell overnatting i en eller flere hytter og i tillegg benytte seg av Tufte Gårds fantastiske tilbud, er et unikt alternativ til vanlig hotell samling. Hver hytte har sengeplass til 7, men vi anbefaler 3 - 4 personer i firmasammenheng. Leier man alle 5 hyttene samtidig er det god plass til 20 personer. Mandag - onsdag er beste perioden hvor vi kan finne flere hytter tilgjengelig på samme tid.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noe samlingssted i området rundt hyttene, utenom hver enkelt hytte med den begrensning de har i kapasitet. Leier man ikke alle hyttene, vil det mest sannsynlig være gjester på de hyttene bedriften ikke benytter. Disse gjestene har valgt å bo hos oss fordi de er ute etter den ultimate følelsen av å være i skogen langt fra folk og tekniske hjelpemidler. Vi har derfor klare retningslinjer på unødvendig støy i området, slik at alle skal kunne nyte den roen og stillheten disse hyttene innbyr til.


Derfor er et firmaopphold i samarbeid med Tufte Gård den perfekte kombinasjon.